Zelo smo veseli, da vam lahko izrečemo dobrodošlico na naših novih spletnih straneh! V zraku je energija novih začetkov in tudi mi jo izkoriščamo za to, da z novim spletnim mestom začnemo novo poglavje v svojem sodelovanju z vami.

Namreč, že 26 let ponujamo prevajalske in druge jezikovne storitve podjetjem v Sloveniji in po svetu, v tem času pa smo pridno nabrali kar nekaj izkušenj. Naučili smo se marsikaj o tem, na kaj je treba paziti pri nastopu na tujih trgih in kako z dobrimi besedili narediti dober vtis na stranke, obiskovalce in bralce.

Od danes bomo te izkušnje delili z vami, da vam bodo v pomoč pri širjenju poslovanja in nagovarjanju svojih strank. Mimogrede, naročite se na naše e-novice, da boste o vseh novih vsebinah obveščeni po elektronski pošti!

 

Nas prepoznate?

Če ste že sodelovali z nami, veste, da so nam osebni pristop in dobri odnosi zelo pomembni, zato smo se odločili, da premagamo nerodnost in stopimo pred fotografski objektiv, saj želimo, da skozi naše slike vidite in začutite, kdo je na drugi strani, ko nam pošljete sporočilo ali nas pokličete po telefonu. Žal pa v objektiv ne bi niti mogli ujeti več kot 400 naših izvajalcev (prevajalcev, lektorjev, tolmačev itd.), ki z nami sodelujejo z vseh koncev Slovenije in sveta.

 

 

Kaj lahko pričakujete?

Na novem spletnem mestu bomo mesečno objavljali nove vsebine, namenjene vam, če:

  • vaše stranke govorijo tuj jezik,
  • želite tudi s svojimi slovenskimi besedili narediti najboljši vtis,
  • objavljate svoje članke v tujih strokovnih revijah,
  • prodajate svoje izdelke na tujih trgih ali uvažate izdelke iz tujine,
  • organizirate konference in druge dogodke z mednarodno udeležbo,
  • želite vedeti, kako se lotiti nastopa na novem trgu,
  • vas zanima, kako lahko pred naročilom prevoda poskrbite, da boste dobili optimalen prevod svojih spletnih strani, kataloga ali česarkoli drugega,
  • in še v marsikaterem drugem primeru.

Z vami bomo delili tudi primere dobre prakse in zanimivosti iz zakulisja prevajalske industrije, ker verjamemo, da vas znanje o tem lahko obogati, saj boste razumeli, kako veliko lahko sami prispevate k temu, da bodo vaša besedila blestela v katerem koli jeziku.

Z veseljem sprejmemo tudi vaša vprašanja in pobude za teme, ki vas najbolj zanimajo. Pošljete nam jih lahko na amidas@amidas.si.

Ostanite v stiku z nami! 

Vabimo vas, da se pridružite prejemnikom naših e-novic, saj tako ne boste zgrešili nobene koristne vsebine, ki jo bomo pripravili za vas, niti nobene posebne ponudbe, ki bo veljala le za prejemnike novičk.

Če radi preživljate čas na Facebooku, nas odslej najdete tudi tam – všečkajte našo stran tukaj!

Z vsemi navdušenci nad LinkedIn pa se lahko povežemo na Amidasovem LinkedIn profilu.

Resnično se veselimo tega novega poglavja, zato vas iskreno vabimo, da se nam pridružite na katerem od zgoraj naštetih kanalov in novo poglavje pišete skupaj z nami.

Ekipa Amidasa