Svet na vaši dlani

Ste opazili?

 

V današnjem svetu smo povezani kot še nikoli prej. Že dolgo nas ne ovirajo več meje, kulturne razlike ali jezikovne ovire. Možnosti, ki iz tega izhajajo, so neskončne.

Najbrž ste na naši strani zato, ker se zavedate pomena učinkovite komunikacije, ki ne pozna več meja.

Imejte zanesljivega partnerja

 

Amidas je nastal kot odgovor na potrebe podjetij v času, ko se je Slovenija osamosvojila ter se gospodarsko in kulturno odprla za svet. Naenkrat so se meje zabrisale, potreba po uspešnem poslovanju v mednarodnih vodah pa se je močno povečala.

Naše poslanstvo je, da vas z jezikovnimi storitvami podpremo pri vašem poslovnem uspehu.

In tako se je začelo … Trije mušketirji naredijo edini logični korak

 

V zgodnjih devetdesetih so prijatelji Martin, Iztok in Dejan (aMIDas) naredili edini logični korak – mednarodne prijatelje, ki so živeli v Sloveniji, in slovenske kolege prevajalce so združili v učinkovito, talentirano in kakovostno ekipo prevajalcev ter slovenskim in tujim podjetjem, državi in ustanovam ob pravem času ponudili pravo rešitev, to je odlične prevode pod okriljem skupnega podjetja Amidas.

Brezkompromisna kakovost

 

Na začetku delovanja je Amidasova ekipa naravnih govorcev angleščine, med njimi so bili Roger, Dan, Peter in drugi, poskrbela za ključne prevode nastajajoče države, med drugim so prevedli tudi Ustavo RS.

Ključ do uspeha je od samega začetka bilo – in tudi ostaja – dejstvo, da Amidas združuje prevajalce, ki vsi prevajajo izključno v materni jezik, kar je še danes velika dodana vrednost našega podjetja.

Sodelovanje s kakovostnimi mednarodnimi partnerji je eden od ključev do uspeha, zato smo sodelovali pri ustanovitvi danes velikega in priznanega mednarodnega prevajalskega združenja ELIA, prav tako smo ustanovni člani združenja Eulogia.

V Sloveniji pa smo člani Združenja prevajalskih podjetij Slovenije, katere predsednica je naša direktorica Nina Ambrož Šušnik.

Dejan in Nina

Novi obrazi, ista načela

 

Amidas je rasel, lastniška struktura se je spremenila in danes je Amidas družinsko podjetje v lasti Dejana Šušnika in njegove hčere Nine Ambrož Šušnik. Ekipa se je razširila, orodja so se menjala, naša osnovna zaveza pa ostaja enaka.

Zavezani smo nudenju kakovostnih jezikovnih rešitev za stranke. Zavedamo se, da je to ključno za uspeh v vašem poslu!

Naša zmagovalna načela

Spoznajmo se!

Želite dodatne informacije oziroma potrebujete brezplačno ponudbo po meri?

Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.