Ekipa

Spoznajte našo ekipo

Nina Ambrož Šušnik

Nina od očeta Dejana Šušnika prevzema funkcijo direktorice in se tako pripravlja na samostojno vodenje podjetja v prihodnjih letih. Poleg tega je vodja oddelka za prodajo in vaše želje so njena prva skrb. Vedno je pripravljena pomagati in poskrbeti za dobro počutje med sodelavci. Svoje znanje na področju trženja izpopolnjuje na fakulteti za podjetništvo Gea College ter na seminarjih in konferencah po Evropi.

Telefon 01 300 96 90

Dejan Šušnik

Dejan je večinski lastnik Amidasa – ene najboljših prevajalskih agencij v Sloveniji, ki slovenskim in tujim podjetjem odpira obzorja mednarodnih trgov. Dejan je sicer velik del življenja preživel v Angliji in Ameriki. Zaradi svojih mednarodnih povezav in jezikovne spretnosti se je dobro znašel v vlogi prevajalca, nato pa je skupaj s prijateljema ustanovil Amidas. Je potrpežljiv in razumevajoč in uspešno usklajuje interese zaposlenih, zunanjih sodelavcev in strank. S položaja vodje podjetja se vedno bolj umika na položaj svetovalca, da bi tako na vodenje podjetja pripravil mlajšo generacijo.

Telefon 01 300 96 86

Mateja Hočevar

Mateja je na Amidasu od samega začetka. V tistih časih je bil vsak zadolžen za vse, vendar je kmalu ugotovila, da ji je delovno mesto računovodje pisano na kožo in tam jo najdemo še danes. Natančno in dosledno skrbi, da se številke ujemajo – pri izvajalcih, naročnikih in sodelavcih. Mama treh punc je tudi aktivna članica pevskega zbora in neutrudna plesalka.

Telefon 01 300 96 80

Ana Cankar

Ana se je na Amidasu preizkusila že v marsikateri vlogi: od tehnične podpore, do projektnega vodenja in vodje pisarne. Tabornico po duši in mlado mamico odlikujejo skrbnost, odgovornost in razigranost, zato je vedno pravi naslov za iskanje rešitev za kompleksne izzive. Ana danes skrbi za optimizacijo delovnih procesov in podpira oddelek za trženje in marketing.

Telefon 01 300 96 99

Živa Furlan

Živa v ekipo projektnih vodij prispeva svežino, natančnost in pripravljenost soočiti se z vedno novimi izzivi. Kot strastna popotnica je zelo radovedna, zato se je poleg magisterija iz prevajalstva odločila še za študij ekonomije na ljubljanski ekonomski fakulteti. Njena pomirjena in prijazna narava je še dodaten razlog, da so vaša naročila pri njej v pravih rokah.

Telefon 01 300 96 83

Peter Kolar

Peter se je zapisal prevajanju in računalništvu, zato mu je vloga sodelavca za tehnično podporo pisana na kožo. Diplomirani prevajalec in računalničar sodelavcem vedno rad priskoči na pomoč, še tako stresne delovnike pa popestri s svojim smislom za humor.

Telefon 01 300 96 94

Maja Lipovac

Majo je ljubezen do literature pripeljala do študija prevajalstva, kjer je diplomirala na smeri angleščina in nemščina. Že med študijem je začela prevajati, po diplomi pa je prevajanje združila z vodenjem prevajalskih projektov v manjšem podjetju. Pri Amidasu opravlja vlogo projektne vodje, kjer so njena natančnost, strokovnost in ciljna usmerjenost tiste prave sestavine za odlično opravljeno delo. Maja je med drugim skrbnica za naročila Evropske komisije in slovenskih državnih institucij.

Telefon 01 300 96 88

Dunja Elikan

Dunjo so tuji jeziki zanimali od nekdaj, zato ne čudi, da je naredila magisterij iz prevajanja angleščine in francoščine ter da se je že med študijem aktivno lotila prevajanja. Dunja je pri Amidasu najprej delala kot prevajalka in pregledovalka prevodov. Zaradi njene natančnosti, občutka za jezik in prijetnega značaja smo jo hitro povabili v ekipo projektnih vodij. V tej vlogi se odlično znajde, saj do izraza prideta njena komunikativnost in odprtost za nove izzive.

Telefon 01 300 96 91

Spoznajmo se!

Želite dodatne informacije oziroma potrebujete brezplačno ponudbo po meri? Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.


    Aktivni člani in ponosni partnerji